Prijava

Pozabil/a sem geslo


Pravila

Go down

Pravila Empty Pravila

Objavlja by Kyle Léfevré on Ned Dec 30, 2012 1:38 am

Pravila niso nikomur za brat, indeed. Ampak brez pravil je kaos. Tega tukaj nočemo. Pravila vam bomo administratorji predstavili na čim krajši in lepši način!

1) Radi imamo poštenost. Bodite pošteni do svojih sopiscev. Če ste naredili napako, ga prizadeli ali kako drugače "napadli," bodite toliko fer, da sprejmete krivdo nase.
2) Pišite dolge poste. Ne zahtevamo romana od vas. Ampak tri vrstice je definitivno premalo. Pišite na dolgo, opisujte okolico, opisujte obleko,... Vsak od nas ima prav gotovo toliko domišljije, da skupaj spravi vsaj 10 dolgih povedi.
3) Ne žalite drugih. Pravilo, ki dovolj jasno pove, česar ne želimo tukaj. Ne naredite nekaj, kar bi kasneje obžalovali. Ne pozabite: vse se vrača, vse se plača!
4) Bodite obzirni! Vsak ima svoje mnenje glede določenih stvari. Nikakršne pravice nimate, da njegovo mnenje označite za manj vredno.
5) Jezik. Pazite na jezik. Če pišete v slovenščini, je zaželeno, da pišite v čimbolj knjižnem jeziku. Dogovorite se s sopiscem kateri jezik boste uporabljali, ko boste pisali. Jeziki, ki so še primerno so: angleščina, francoščina, španščina in nemščina.
6) Omejitev prostorov. Pišete lahko na največ štirih (4.) mestih. Vsak lahko zaprosi za več mest. O tem odloča administracija na podlagi kakovosti vaših postov.
7) Več likov. Vsak pisec lahko ima več likov, pod pogojem, da se predhodno posveti z administratorji. Če se to pravilo krši, ga administrator opozori in napiše v temo "Sramotilni steber."
8 ) Avtorske pravice. Vsi deli foruma so avtorsko zaščiteni, prepovedano je kakršno koli kopiranje slik, postov, opisov,... delno ali v celoti, brez predhodnega posvetovanja z avtorjem in administratorji. Če se to ugotovi, sledi izključitev iz foruma.
9) Uporabniško ime. Zaželeno je, da si sami izmislite ime, vsekakor ne sme biti ime in priimek vzet iz kakšne znane sage, recimo Harry Potter, Bella Cullen, Edward Cullen in podobno. Uporabniško ime mora biti napisano v stilu: Ime Priimek
Kyle Léfevré
Kyle Léfevré
Profesor francoskega jezika

Število prispevkov : 56
Join date : 30/12/2012
Age : 22

Poglej uporabnikov profil http://supaero-rpg.secretsstories.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu